
Menu huwelijken en events
arpil t/m september 2025
Voorgerechten
1. Gebrande coquilles met wortelsiroop, knolselderijmousse, dragonolie en zilveruitjes.
2. Kalfstartaar, cepesmayonaise, eidooier crème, kruidensalade en krokante kappertjes.
3. Geroosterde bloemkool, basilicummousse, gepofte boekweit en bietenmerinque.
4. Carpaccio, truffelmayonaise, kappertjes, pittenmix, Parmezaanse kaas.
5. Heilbot, sinaasappelmayonaise, kappertjes, bieslook en venkelsalade.
6. Bietentartaar met hangop van geitenyoghurt, kervel en hazelnoot.
Tussengerechten
1. Soep van de chef.
2. Paddenstoelen risotto van Alkmaarse gort, krokantje van oude kaas.
3. Spoom met prosecco en aardbeiensorbet.
Hoofdgerechten zomer
1. Bavette, ‘cafe de paris’-boter, pompoencrème, seizoensgroente en geconfijtte aardappel.
2. Zachtgegaarde schelvis met jus van Hollandse garnaal, daslook olie, seizoensgroente, mousseline Dijon.
3. Citroen speltrisotto met gerookte knolselderij, schuim van oude kaas en gekarameliseerde walnoot.
Dessert
1. Pannacotta van Ruby chocolade met passievruchtencoulis, pistache en een kletskop.
2. Hangop met Hollands zomerfruit en een muntkletskop.
3. Sticky toffee, gezouten karamel, framboos ganache.
4. Mango passievrucht cheesecake.
5. Hollands Kaasplankje (bijv. truffelkaas, le Petit Doruval, oude brokkelkaas, blauwklaverkaas, notenbrood, vijgenchutney).
